Stugmöte och en mobilpåse

Det var ett bra stugmöte, vi var alla på plats i stug tre, föreståndaren och några handledare. Vi pratade om en del saker som skrevs ner till pappers förra gången. En sak jag tyckte att hade varit positivt, var att personalen har tagit sig mera tid när de har hjälpt mig. Sen gav jag min synpunkt på kvällsmål, ibland kan det vara lite väl ofta youghurt, på något vis skulle det få vara  lite mångsidigare. Föreståndaren berättade att i huset finns en blender som det går att laga smoothie, till exempel av frukter. Det blev också tal om julshoppings resa kanske till Keskinens.

Arbetsdagen kändes bättre. Visst är det bra att det kommer nya dagar, och nu fick jag allt skrivet in på datorn. Det känns alltid bra att ha kunnat lagat allt, och har inga arbetsuppgifter som blivit på hälft.

Jag var nöjd med dagens fysioterapi. Övningar med balans och rotationer, skulle föra armarna till motsatt riktning.

Sen fick jag besök av en god vän, som har varit min assistent. O det kändes att det var alltför länge sen vi hade träffats. Jag hade bara nämnt om att gummit på mobilställningens tappar har ramlat bort, och nu vill jag ha en lösning på elrullstolen tills jag far till kankaanpää på måndag. Min vän sydde av Ciffonet (används som disktrasa) en mobilpåse och sydde fast på stolen.

wp-1478197846433.jpg

wp-1478197828371.jpg

wp-1478197805910.jpg

Det blev en prototyp, senare kommer jag att få en lite snyggare variant. Men jag kan själv sätta telefonen in i påsen och ta bort den. 🙂 Ibland kan man komma på ganska enkla lösningar. 🙂 Jag är glad över påsen. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.