Den första snön och tappade bort arbetslusten

wp-1478082541411.jpg

I natt kom den snön, och i morse såg det ut så här. På dagen kom solen fram, och det var vackert. 🙂

Vanligtvis tycker jag om att jobba, men nu idag tappade jag bort  arbetslusten efter att övervakaren hade sagt en kommentar på ett klumpigt sätt. Tonen lät som om jag inte hade kunnat vara tillräckligt noggrann med mitt  jobb, och poängterade viktigheten med att det måste bli rätt inskrivet. Nu medger jag att jag är ingen perfekt människa, fel och misstag gör vi alla.  Jag tyckte inte om tonen, liksom det hade blivit mycket fel på sistone. Det kan jag stå för, men har alltid strävat till  att korrigera eller bett om hjälp att rätta till mina fel. Undrar när man får höra något positivt? Inte för att jag skulle bry mig om det, tycker bara att det är onödigt.

Har lite svårt med, hur man än gör så är det inte tillräckligt för en del människor. Nu tänker lägga min energi på såna där saker.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.