Bra tisdag

Här har det varit grått, dimmigt och mulet väder, ett tag kom det ner något fuktigt och kanske vitt också. Det är väl bara att finna sig i om att november är en grå och mörk månad. På jobbet gick det helt okej, hann laga nästan tre dagars arbete så snart är jag ikapp denna vecka. Visst har det varit mera liv och rörelse i stan under de några senaste dagarna.

Jag fick åka lite med Vipbussen på vägen hem. Resan kändes inte så lång, eftersom på ett ställe dit bussen förde en farbror kom en vän in i bilen och kramade om mig. 🙂 Sådant är något som gör en själv glad. 🙂

När jag hade fått ta lite igen mig efter dagen, fick jag ett textmeddelande av en annan vän som undrade om jag var hemma ikväll. Jag svarade ja, och att det var bara att komma o. hälsa på mig Och det blev en trevlig pratstund, vi hade inte träffats på ett tag. Det känns härligt att ha fått några vänner av personalen som hjälpte mig i Sveden, det är ju inte alla gånger så enkelt att hålla kontakten med varann, men oj vad underbart säger jag. 🙂

Det var en bra tisdag med små överraskningar, och jag känner mig nöjd med dagen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.