Klockorna till vintertid och nöjd med mobilen

Då var det dags att ändra klockorna till vintertid, en timme bakåt. Trodde att vi redan hade ändrat tiden på akvariets lampan, men råkade vakna halv sjutiden  då ljuset kom på. Jag ringde på alarmet, (som fungerade nu) och bad att nattpersonalen skulle släcka av ljuset. Det  var på tok för tidigt att behöva vakna tyckte jag, sen slumrade jag till för en stund. En ny personal var här på boendet, människan berättade ingenting om sig själv. Så jag vet inte hur man riktigt ska tolka det, hörde sen att jag inte var den enda som hade den känslan.

På förmiddagen var jag med några andra ute på en promenad. Det gjorde gott att får vara ute och få friskt luft. Jag har suttit ganska mycket och fixat funktionerna på den nya telefonen så som jag vill ha det. Både far och mor var lite nyfikna på hur min mobil fungerar så de ringde o. kollade, och det gjorde den. 🙂 Oj vad jag är nöjd med mobilen. 🙂

Min bror kom  till mig ikväll och ändrade tiden på akvariets lampa. Skönt och veta att det är i rätt tid. 🙂

Kram och god natt, snart är det midnatt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.