Ah, vilken lättnad att det fungerade

Veckan började med en solig dag. I förmiddags var det en lukt som luktade illa och trängde in i  arbetsrummet, det var inte så fräscht men under dagen blev bättre.

Nu idag var det tre andra tjejer som var med och simmade samtidigt som jag, det kom två handledare med, den ena hjälpte mig. Vet inte varför vattnet kändes lite kallare till en början, kanske var jag lite frusen. Vattenterapin känns bara bättre och bättre för varje gång, särskilt när det är tyst och lugnt i bassängen.

Jag fick några skräckslagna och mörka minutrar ikväll. Det var en  programvaruuppdatering som spökade på mobilskärmen, jag är som sagt livrädd med  tanke på det som har hänt med automatiken. Nu ville jag bara försöka gömma hela uppdateringen, surfade på nätet kring detta. Försökte ta bort Wifi-nätet, skulle bara se om det gick som jag hade läst. Och tror ni inte att uppdateringen kom igång, jo tyvärr så gjorde den det. Jag blev alldeles ifrån och arg på mig själv,: ”NEEEJ,neeej, neeej!!!” sade jag till min förtvivlan. Försökte stänga av telefonen och avbryta uppdateringen men det gick inte.  Bara att vänta på tills allt blev klar. Sen testade vi genom att personalen ringde åt mig, och tänk att den automatiska svararen fungerade. 🙂 Min värld kändes mycket ljusare, åh vilken lättnad, 🙂 usch vilken obehaglig känsla jag hann uppleva innan jag visste att automatiken fungerade. Visserligen är appen nyare och så kostar den en liten slant. Här är Auto Answer som jag har nu och är mycket nöjd.  🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.