Ny telefon och en bra shoppingsrunda

Jag var trött igår, satt hemma hos mina föräldrar och tog det lugnt framför tv:n Dagen var lite vemods fylld, när man visste att en av personalen blev pensionerad. Själv var jag glad att jag kunde vara där på hennes sista dag. Det kommer att vara konstigt när man har blivit van vid att en människa har alltid på den dagligaverksamheten, men kommer inte mera att vara där längre. På kvällen somnade jag genast då jag lade ner huvudet på kudden, sen blev det en skön sovmorgon.

Solen sken idag, det var kring plus sju grader, med andra ord ganska varmt och härligt. Assistenten kom till mina föräldrar, mor körde oss in till stan. Först gick vi till JNT, där jag köpte en ny telefon, Samsung Galaxy A5, samma modell men med årets version. Den här gången blev det en vit mobil med rött skal. Sen bad jag expediten att hjälpa med att lägga in båda e-mail adresserna, för att undvika problem.

Efteråt for vi till det nya köpcentret. På Cubus hittade jag lite kläder, en mjuk college jacka med huva, bh och en vinterjacka. Blev glatt överraskad när provrummet var tillräckligt stor för att komma in med rullstol, och där fanns ordentligt med svängrum. Innan vi gick till kassan hittade jag en vinterjacka åt mig. Minns inte när jag senast skulle ha köpt kläder åt mig. Sen tog vi sväng till H & M och Seppälä. Måste säga att jag blev riktigt glad över att se så mycket människor som var i farten. Hissen bredvid Seppälä var lite konstig, har ingenting emot att man ska trycka på knappen för att komma ner eller upp, men uppifrån tog det en stund för att hissen skulle komma igång.

wp-1477751282118.jpg

Det var en lång kö till Robert´s Coffee, hittade nog en plats. Jag åt en rökt laxsmörgås med kaffet, som smakade riktigt gott. 🙂

wp-1477751265587.jpg

Utanför Robet´s Coffee med min nya jacka. 🙂 Det var en bra shoppingsrunda. 🙂

Vi promenerade till Kivilös, härligt att få i solskenet. Då var stunden kommen när vi skulle testa autoanswer appen, laddade först ner programmet som jag hade haft, men tyvärr fungerade det inte nu. Lite besviken blev jag nog. Vi fortsatte med att söka, och sen hittade vi en app med nyare version som fungerade. Bara att man skulle laga en lista över vilka numer som programmet ska svara automatiskt på. Så jag blev riktigt glad och nöjd. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.