Nytt köpcentrum och ändrade planer

Dagen hade kommit då vår stad fick ett nytt köpcentrum, som är vid gågatan. Nu fick vi Hennes & Mauritz, Cubus och Seppälä. Köpcentret heter Jakob Center, ett nytt café kom också dit,Robet´s Coffee. Hoppas att det blir mera liv i Jakobstads centrum nu. Åtminstone var det en lång kö i morse innan det nya köpcentret öppnades, såg jag då jag körde med Vipparin där förbi.

Nu var jag bara tvungen att dela en bild  som H & M hade lagt ut på facebook. Själv hör jag inte till dem, som måste vara bland de första då ett nytt affär öppnar.

#HMLovesPietarsaari

När jag satt mig ner och skulle dricka mitt eftermiddagskaffe, blev det tal med handledaren om  att en från personalen på dagligaverksamheten går på pension i morgon. Sen började vi fundera att jag skulle nog vilja vara med i morgon. Jag ringde till jobbet och sade att jag tar morgondagen ledigt, mina skjuts blev avbokade, sen skickade jag ett meddelande till hemvården men fick inget svar. Ja ibland blir det ändrade planer. 🙂

Blev lite sen med fysioterapin, som i alla fall gick bra. Jag tyckte om dagens träning och kände att jag fick jobba på.  🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.