Vill vara en självständig tjej

Nu kändes det för mig att det var dags att ta reda på, ifall nya uppdateringar till automatiken som svarar och öppnar automatiskt ett samtal hade kommit. Mobilen är en viktig sak för. Automatik programmet fungerade tills en uppdatering kom på telefonen o. jag tryckte i misstag på den. Idag for jag med assistenten till JNT och började forska i saken, för jag vill vara en självständig tjej. Just nu för tillfället behöver jag få hjälp med att svara om jag är ute, inne i lägenheten fungerar det med en bluetooth högtalare.

Det blev en bra diskussion mellan expediten och mig, vi kikade på olika modeller som Samsung hade. Någon telefon hade till och med en inbyggt automatiskt svarare, men krävde ha en koppling till bluetooth. Ett alternativ var att jag kunde gå till ett företag Sventek som är skickliga på mobiler, o. fråga om de kunde nedgradera några steg till den ursprungliga mobilversionen. Tyvärr fanns det ingen tid att gå till följande affär, blev tvungen att fara hem med taxi, sen ville jag ta och fundera ordentligt igenom mobilgrejen.

I kväll kom min far och hälsade på mig. Jag berättade det som man hade sagt åt mig på JNT. Min far tyckte att det kanske är bäst att köpa en ny telefon, och påpekade hur viktig den är för mig. Då sade jag vänligt att nu vill jag försöka sköta det här själv, gå och köpa en ny mobil åt mig. Det känns bra efter att ha tänkt igenom saken, sen är det inget förhastat beslut.

Det kom några miljonfisk yngel i akvariet ikväll, ser ut som små knappnålar uppe vid vattenytan. Måste medge att jag inte har sett till de små slamkryparna.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.