Simning på dagens program

Tycker själv att jag var effektiv, när jag hann laga nästan tre dagars arbete och hade min kortare dag. Måste lämna något tills i morgon också att göra, mängden på arbetsuppgifterna kan variera från dag till dag.

Sen hade jag simning på dagens program. Vipbussen körde mig direkt till simhallen, idag var en av mina grannar med och simma. Och det gick riktigt bra. Jag hann själv ta ett bastubad före terapi, o vad skönt det var att få sitta i en duschstol och slippa att gå på det hala golvet. Vattenterapin gick bra, även om det var mycket ljud från skoleleverna.

Hemfärden tog nästan en halv timme, vi fick med grannen sitta på och åka runt.Men hem kom vi. 🙂 Det blev en mugg kaffe före maten. 🙂

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.