Hemresan gick bra

Vädret fortsatte med att vara kyligt och mulet, då var det inte så svårt att stänga villan efter trevliga dagar med familjen. Med många hjälpande händer gick det smidigt att städa bort det sista före vintern.

På vägen stannade vi vid Ideapark utanför Tammerfors, min rullstol var lätt att ta ut, annars var bilen full av saker. Det var många butiker på Ideapark, men jag hittade ingenting att köpa. Annars var det trevligt att gå och se sig omkring. Hemresan gick bra, fast det var ganska mycket trafik på vägarna. Vi stannade ännu en gång för att äta en bit mat och fylla våra hungriga magar med.

Det kändes bra att komma hem igen. Min granne sade att servicemannen gjorde ingenting på min elrullstol, eftersom man inte hade vetat av det, sen var en av personalen som hade lagat fast mobilställningen. Och vad lärde jag mig av det? Jo, att man borde ringa först till Vasa Central sjukhus. När jag fick se min Fredskalla som bara hängde, eftersom den inte hade fått vatten. Ja, då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, mor vattnade blomman genast. Får bara vänta och se om växten repar sig.

Frågade just nattpersonalen om alarmet har börjat att fungera. Jo, det har det börjat göra, också till mobilerna. Det hade varit män som hade varit här och grejade med telefonerna.

Kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.