Var och simmade på Päiväkumpu

Idag är det en kylig, mulet och blåsigt väder, bara plus 3 grader. Vi var på förmiddagen på kaffe till våra vänner. Trevligt att träffa dem såhär före vintern.

Sen for vi  till badhotellet Päväkumpu Spa, som var helt okej. Lite saknade man en duschstol, sen var det trappor till simbassängerna och bastuavdelningen med olika slags bastun. Svårt att gå på det hala golvet, men jag gick mellan mor och far. Vi var i de olika bastun: Björk- mineral- (ett saltrum) ång- och 80 graders bastu. Det var ganska intressant att prova dom alla. När vi lämnade skåpnycklarna till receptionen tipsade vi om en duschstol. De sade att det finns en stol i huset, men den kan vara i något rum.

Det är bra med mej, hej! 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.