Höstlovet kan börja

Jag var förmiddagen på den dagligaverksamheten, och åt lunch där innan vi med min brors familj skulle börja köra söderut till villan. Hann också skriva en lapp till servicemannen som skulle komma från Vasa i morgon och fixa grannens elrullstol. Samtididigt bad jag  honom att se om han hade tid och sätta fast mobilställningen som kommit lös på min elrullstol och lämnade laopen och ställnigen på stolen.

Resan gick bra, solen hade vi lite i ögonen, nu när den var så lågt på himlen. Vi kom fram vid en sectiden till villan. Fick äta en god kötgryta,. Uteluften känns ganska kyligt, men det är härligt att få sitta inne i en varm villa. De andra har gått i bastun, själv valde jag stanna här i stugan och blogga.

Nu känns det att höstlovet kan börja, 🙂 och njuta av att få vara tillsammans med familjen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.