Ville vara social

Hade en lite tidigare söndagsmorgon, eftersom mina föräldrar skulle köra ner till villan En del av mina saker for med i bilen, själv far jag ner på onsdag tillsammans med min brors familj, då blir det höstlov! 🙂 Mor och far körde hem mig, innan de började köra söderut.

Gick till stug 3 och åt alla måltider. Sen slappade jag lite framför tv:n. Nu idag kände jag på mig att jag ville vara social med de som man tänker på, men tiden har inte räckt till för att ringa. Jag skrev meddelanden vanligt eller på whatsapp, sen ringde jag en vän och vi pratade ganska länge. Det var ett tag sen sist vi hade pratat med varandra, och det kändes bra.

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.