Tror att jag behöver lite ledigt

Måndag, det kändes på något sätt att jag hade lite svårt att koncentrera mig. Farten var bra på arbetstakten, men än en gång gick jag på en nit och tog miste på ett par siffror, så några lappar blev fel. Men hjälpen fanns nära till hans. Då tänkte jag för mig själv: ”Tror att jag behöver lite ledigt” Eller så är siffrorna för små för mina ögon. Ha ha ha! 🙂

Kikade på klockan att det var lite mer än en knappt halv timme tills Vippari skulle hämta mig,  nu var jag smart att jag sparade tid med att stanna och åt lunch i arbetsrummet. Hade tur och fick en personal som visste att det skulle fixas på en kort tid, och jag var snabb av mig. Vi småpratade medan jag åt och hade ingen stress. Nåväl var min skjuts lite sen, det är något som jag har blivit van vid det här laget, dessutom fick jag åka en stund med bussen innan jag kom till simhallen.

Det var ovanligt tyst och lugnt i bassängen. När jag simmade på rygg sade min fysioterapeut: ”Att mina ben slappnade bra av i vattnet.” Och av det blev jag glad av, lite uppmuntring på en grå och mulen dag. 🙂 Ja vattenterapi är nog bra och jag tycker om det. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.