På café , och klippte ner pelargonen

Här har det varit mulet hela dagen. Vi var med mor på jakt efter nya långkalsonger åt mig, jag är en får fort kallt om benen, fast annars fryser jag inte så snabbt. På Citymarket fanns det inte på damsidan, tydligen hade långkalsonger inte kommit än, och jag är ingen strumpbyxvän. Tog sen en titt på Lindex, där hittade vi kalsongliknande byxor och köpte tre par.

Vi skulle titta något på Urbans Life and Coffee, det enda som jag inte är förtjust i där är den höga trappan där vid dörren. Nåja, alltid går det att haka fast dörren vi  vid stopparen på utsidan, det gjorde vi nu också. Det var  trevligt att gå där omkring och titta på sakerna. Sen köpte vi en kaffe, Latte och Cappucino och drack där. Ibland är det roligt att vara ute på café på en lördag. När vi skulle fara ut, kom en som jobbar där och hjälpte oss med dörren. Sen sade hon att det kommer att bli lättare och komma in. Troligtvis blir det en ramp antar jag, även om människan inte sade det, man kan alltid hoppas på. Det skulle vara mycket lättare att komma med en rullstol in dit.

Nu såg den stora pelargonen ut som om den hade blommat färdigt, och behövde få lite vila. Vi klippte ner den, kanske lite mer än halva av blommans längd klipptes bort. Sen lades pelargonen under trappan utanför källardörren. Nu får den börja vila. 🙂 🙂

Det blir en bastukväll och sen ska vi se på film. Ni ska ha en skön lördagkväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.