Vau, vilken nyhet!

Nu känner jag mig så glad ikväll, att jag orkade inte bli ens irriterad på människor som inte förstår mitt tal. Nåja, sen är jag också glad när vi med assistenten böt vatten åt fiskarna i akvariet, man såg genast hur det blev rent och fräscht.

Kollade snabbt igenom mina mail, och såg att ett var från min bror. Han hade pratat med en person på Otto Bock Skandinavien, ( ett  hjälpmedels företag,)angående en ny och lätt rullstol åt mig. Man lovade skicka en tekniker hit och träffa mig. Det blir en rullstol av kolfiber.

Blev så förvånad och helt utan ord när jag läste mailet. Vau, vilken nyhet! Sen när jag förstod att det som jag läste var sant, då blev jag jätteglad!!  🙂 🙂 Visst har det pratats om att det skulle vara något att någon gång få en rullstol som är lätt att lyfta. Att stunden är här nu, hade jag inte kunnat drömma om. Det känns så otroligt och fantastiskt på samma gång. 🙂

Kram och god natt från en glad tjej. 🙂

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.