Helt otroligt att alarmet inte fungerar

På morgonen låg jag och sov så skönt, plötsligt vaknade jag med ett ryck av grannens rop på hjälp. När jag själv var nyvaken och försökte vara snabb för att tända på lampan, sen dessutom skulle jag sätta mig vid bordet. Denna kombination är inget vidare för mig på morgonen. Med mobilpennan i handen och fick tryckt på stug 3:ans nummer, hördes det: ”Du har kommit DNA:s telefonsvarare, var vänlig och lämna ett meddelande.” Medan jag tog numret till alarmtelefonen tänkte jag för mig själv: ”Att det är helt otroligt att alarmet inte fungerar.” Då svarade personalen, och jag sade att min granne behövde ha hjälp. Personalen lovade att gå dit.

Ja, jag är fortfarande lite skeptiskt mot de nya SIMkorten. Visserligen går signalen ibland till kansliets dator men där stoppas den utan att gå vidare till mobilen. Ljudet hörs nog om dörren är öppen. Nu ska ni ej tro att jag inte vill hjälpa min granne, för att det är självklart att jag vill. Saken är den att detta har pågått ett år nu, så jag har blivit lite led över att alarmet inte vill  fungera.

Skönt att det är helg nu, jag är hos mor och far. I morgon tänker jag sova tills jag vaknar av mig själv, och inte behöva vara på sin vakt om någon behöver ha hjälp.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.