En annorlunda onsdag

Hade en underbar kväll igår. Det är alltid härligt att sitta med sina vänner och äta god mat. Människor som har varit delaktiga på ett eller annat sätt i mitt liv, och nu var vi samlade kring ett bord. Det var prat och skratt, alla var glada o. på gott humör. Jag for hem med taxin lite tidigare än våra gäster. 🙂

Redan i morse innan jag åt frukost, visste jag att hissen ännu var sönder. Pratade med föreståndaren om problematiken med att hissen var ur funktion. Sen kom vi till att jag fick komma till den dagligaverksamheten idag. då blev det att ringa till hemvården och Vippari. Själv ringde jag åt min arbetskamrat. Konstigt att sitta i den manuella rullstolen och behöva mer hjälp med att ta mig fram än vanligt. Jag satt och målade i målarboken.

Mitt på dagen fick jag ett meddelande av min arbetskamrat om att hissen fungerade igen. Jag och personalen hade funderat ut en plan för morgondagen, om hur vi skulle ha gjort med mina rullstolar. Från stadshuset var de ändå så snälla och skickade elrullstolen med Vipbussen hem till mig. Det blev en annorlunda onsdag, när den söndriga hissen blev ett hinder för mig att komma till arbetsrummet.

På eftermiddagen var jag med mor och far till posten, och hämtade ut paketet med mina två snäckätare. (Petokotilo på finska) De är två små djurvareljser, har inte ännu tagit bild på dem.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.