Tänk hur mycket en hiss kan betyda

Före lunchtid hade jag fått klart med dagens arbetsuppgifter, märkte att strömmen for bort kanske för en halv eller en minut, avbrottet var mycket kort. ”Strömmen gick och kom tillbaks.”tänkte jag för mig själv. Då hade jag inte en tanke på att hissen behöver ju ström, och först när det blev dags att fara upp och äta märkte jag att hissen var ur funktion. En människa som jag kände, gick och säga till vaktmästaren som i sin tur lovade ringa till hiss service. Nu fick jag vara därnere i källaren och äta i ett mötesrum.

Lite efter klockan 13.15 gick jag och kolla ifall om hissen hade börjat fungera, men nejdå, den var fortfarande sönder. Jag fick hjälp med att ringa åt boendets föreståndare, som ordnade att en av personalen kom med min manuella rullstol åt mig till jobbet. Jag blev tvungen att lämna elrullstolen nere i källaren, sen fick jag hjälp att gå uppför trapporna. Det tog inte länge förrän jag fick den andra rullstol, och så fördes jag in i Vipbussen.

Tänk hur mycket en hiss kan betyda, det gör man inte innan något sådant händer. Hur morgondagen kommer att se ut vet jag inte ännu. Först ska jag njuta av middagen hos mina föräldrar, i goda vänners sällskap. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.