Om det går bra för mig, Snäckätarna är på väg

I morse fick jag än en gång bevis på att alarmet inte fungerar som det ska, när grannen ropade för att få hjälp. På några minuter förvandlades jag till ”alarm Susie” och ringde till personalen och bad dem att gå till min granne. Visst känner jag av en sorts irritation över denna alarmsystem som vi har här på boendet, och i morgon byter man ut simkorten på husets mobiltelefoner. Om jag ska vara riktigt ärlig, så vet jag inte vad det ska bli av det här.

Solen sken även idag, fast luften kändes kylig, det var ju minus en grad på morgonen. Före vattenterapin hade jag god tid på mig, så jag tvättade mitt hår och gick i bastun. Nu hade de delat upp terapibassängen med ett band, ganska mycket skolbarn var i farten, men vi lät dem inte störa oss medan terapin pågick. Det var många olika rörelser som jag gjorde i vattnet och det gick riktigt bra. Medan vi klädde kläderna på mig, sade handledaren att man kunde ta med några från boendet eller dagligaverksamheten och simma på samma gång när jag har min terapi. En del klarar ganska bra själv med att tvätta sig. Ja om det går bra för mig. Jag svarade att visst gör det.

Vanligtvis då man beställer något från nätet, kommer det ett meddelande om att beställningen är mottaget. Nu hörde jag ingenting från Pet´sfriends djuraffären i Tammerfors, och skickade samma mail till en annan e-postadress, att jag vill köpa två Snäckätare. Sen tog bara någon timme innan ett mail kom att beställningen är på väg. Själv tyckte jag att det var lite speciellt, men vad bra om jag får det som jag vill ha. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.