Oktobersolens värme, kompromiss

I morse blev det en skön sovmorgon. Efter frukosten gick vi med mor i pyjamas och rensade lite pelargonerna, torra och gula blad, men annars mår de bra. Sen fick de komma ut och njuta av denna soliga höstdag. Lite ledsen blev jag då jag märkte att en stam hade gått lite av, däruppe var den grön o. fin som hade till och med en ny knopp på väg. Stammen var inte riktigt av men aningen mörk där den var bruten. Tänk vad fjollig man kan vara när det är frågan om en blomma.

Tänk att få vara ute på

en promenad med rullstolen,  

och känna oktobersolens

värme.

En ljum och mjuk värme

smekte min kind,

aah, så underbart!!

Ikväll pratade jag med personalen, om när jag skall vara på middag hos mor och far nu på tisdag kväll.Vi funderade på tiden, då det skulle vara bra för mig att komma hem. Sen hittades det en kompromiss, handledaren jag pratade med så råkar ha kvällsskift på tisdag, lovade jobba lite längre och jag beställer taxin till 21.15. Det blev en bra kompromiss tyckte vi båda. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.