Soliga dagar, hoppet om en snäckätare

Känns skönt att det har varit flera soliga dagar i rad. Och en till kom idag, så är det ju fredag. 🙂 Veckorna går fort men ibland är det som om det skulle kännas lite extra skönt med helg, just den känslan hade jag idag  på jobbet. 🙂

För någon dag sen gick jag med i en facebookgrupp för Akvarie  intresserade i Österbotten. Läste människors inlägg om sina erfarenheter och bilder av deras akvarier, någon skrev om snäckor. Då kom jag att tänka på, när jag själv försökte beställa snäckätaren Helena via djuraffären  här i Jakobstad, den var så efterfrågad och hann inte komma till vår lilla stad. Jag skrev ett kort inlägg i gruppen, att jag skulle gärna vilja ha en sådan snäckätare. Det kom tips om att det finns att köpas i Vasa.

Hemma hade jag tid och surfa på nätet. Råkade hitta en djuraffär Pet´sfriends i Tammerfors, som hade just den sorten jag ville ha. Där bad de att skicka ett mail ifall man ville beställa fiskar eller snäckor från webbutiken, och jag gjorde det. 🙂 jag får väl se vad de svarar, men hoppet om snäckätaren lever ännu.

Mor satte ljung i mina utelådor. När jag kom till mina föräldrar, var en del av pelargonerna ute på gården, till kvällen och natten lyftes dom in. Blommorna såg annars bra ut. 🙂

Kram och god natt 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.