En fartfylld eftermiddag och nya fiskar

En solig dag med 10 värmegrader. Kom hem i tid så jag drack eftermiddagskaffet på den dagligaverksamheten, skönt att inte behöva stressa. Körde sen med elrullstolen hem, efter en stund kom fysioterapeuten, tillsammans gick vi in till mig. Dagens terapi gick bra, någon övning var lite på den svårare sidan. Att stå o. hålla balansen medan man skulle föra käppen från sida till sida.

När fysioterapin var slut, kom min assistent hem till mig. Jag ville passa på att gå ut i det fina höstvädret, så vi gick in till stan. Innan jag for ut, meddelade jag åt personalen att jag skulle äta något ute på stan. Det var lite ärenden som jag ville uträtta, sen ville jag ha också lite nya fiskar till akvariet.

20161006_181947.jpg

Det blev Miljonfiskar och en annan sort som jag tyvärr inte minns namnet på. Nu kom det lite mera liv i akvariet. Sen gick vi till Korv Görans och jag åt en hamburgare. Vi kom hem med taxi. Ja det blev en fartfylld eftermiddag men det gjorde inget. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.