Klarar du dig?

Då hade vi första köldknäppet i natt och hade minus 2,5 grader på morgonen. Dagen blev solig men det var smått kyligt i luften. Arbetsdagen var ganska lugn, och jag kunde ha gjort arbetsuppgifterna i en långsammare takt än vad jag gjorde, men är man snabb så är man. 🙂

Ibland märks det att en del av personalen har inte varit så mycket med mig, och känner sig lite osäkra att låta mig gå ensam med rullatorn. Jag var och åt middag i stugköket, var på väg att stiga upp från bordet, fick jag en fråga då man gav rullatorn åt mig: ”Klarar du dig?” Då stod jag vid dörröppningen och svarade:”Ja, det gör jag.” Handledaren sade: ”Då måste jag väl lita på dig.” Jag fortsatte bara att gå in till mig, och hade inga större problem, med ett leende på läpparna.

Nu vill jag dela  bilder från facebook, som handlar om Cerebral Palsy, det är ju CP dagen idag.

 
Henkilön Ville Hanzén kuva.
Ville Hanzén  Svenska CP-föreningen

5 okt = World CP Day – för alla hjältar med extra Combat Power! #worldcpday#MinPotential #MyPotential

tenberg jakoi käyttäjän World CP Day kuvan.
 
Henkilön World CP Day kuva.
World CP Day

WHAT IS CEREBRAL PALSY? Download the high resolution PDF version of this poster athttps://worldcpday.org/…/WorldCPDay_2016_WhatisCP_Infograph…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.