Det lönar sig att prata

Igår frågade jag efter matdagboken för oktober, som man fyller i varje måltid man äter.  Handledaren gick och såg att lappen var på väggen i stug 3, då var det någon annan personal som sade att min matdagbok skulle vara där. Sen när jag hörde om detta, blev vi fundersamma och tyckte att jag borde nog få ha lappen hos mig, så jag själv kan följa med och fylla i. Det var ju föreståndaren som föreslog att lappen kunde vara hos mig.

På morgonen såg jag en regnbåge. Innan jag åkte till jobbet, gick jag och pratade med föreståndaren om matdagboken. Hon lovade att jag får i fortsättningen ha lappen hos mig, tar ner pappret ner o. för det till mig. Ibland lönar det sig att prata, och det kändes bra. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.