Solig dag och en kylig kväll

Jag kom just på att jag inte hade skrivit om, att det blir i november som jag far på rehabilitering till Kankaanpää. Idag fyllde jag i pappret med behandlingar som man får själv betala, och jag tog både fotvård och Hydrojet.

Det var en solig dag igen, förberedde mig med långkalsonger inför kvällens fotbollsmatch, luften var inte så varm längre. En lite speciell match mellan JARO och KTP var det, eftersom  Anders Wiklöf hade utmanat och lovat sponsorera  JARO med så mycket pengar som det kom publik, och ikväll var det över 2000 människor. Min far kom också dit. Hemmalaget hade sämre passningar än vanligt, de gick inte fram alla gånger, men vann 3 -1. Kvällen blev ganska kylig, bara fem grader var det när jag kom hem.

Sen var det en personal som stannade en timme längre, när vi var flera som hade varit på kvällens fotboll och klockan var efter 20.30. Jag åt en banan och drack te, så gjorde vi mina kvällsbestyr.

Snart är det midnatt så jag säger kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.