Fick vara med och intervjuade människor

För mig blev det  en annorlunda måndag, när jag fick vara med och intervjuade människor både till boendeenheten och den dagligaverksamheten. Det var boendets föreståndare, handikappvårdschef från Eskoo och jag som intervjuade folk till två vikariat. Min granne var med på den första intervjun, det blev sen fyra som jag satt med.

Det var bra frågor som ställdes till de här människor, till exempel: ”Vad de hade för  tankar för oss som bor här?” Vid något sammanhang sade jag:” att för min egen del handlar det att personalen är mina händer.” Två av de fyra sökanden var bra enligt mig, sen var det en viss osäkerhet som sken igenom hos någon eller det hängde på några månaders av socionomutbildningen. Det som var intressant att de människor som jag hade suttit med och intervjuat, så hade liknande tankar som mig.

Sen blev det dags för mig att fara på vattenterapi, jag satt i solen och väntade på Vippari, i lä var det ganska skönt. Natten var ganska kall, i morse var det bara plus 1,5 grad. Idag hann jag till och med i bastun före simningen. Det var en lugnare dag i simhallen, ett tag var det alldeles tyst i bassängen som är lite ovanligt.

Det blev en lugn kväll för mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.