Första oktober och ett år

Tänk att det har blivit  oktober, och samtidigt vill det säga att jag har bott ett år i Kivilös. För ett år sedan flyttade vi mina saker,oj vad tiden går. Om min flytt kan ni läsa här Själv var jag bland de första som flyttade in på boendet, allt var nytt både mig och personalen. Jag tycker att jag har det bra och trivs med livet. 🙂

Idag har vi fått njuta av en fin och solig höstdag, vinden har varit lite lugnare än igår. Jag hade en trevlig shoppingsrunda med mor, vi var bland annat till Sunds Trädgård. På dagen åt vi Racklett ost med biffar, som är något jag tycker om. Racklett ost på en ugnspotatis och lite svartpeppar på osten, smakar så gott i min mun.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.