Pelargonerna fick komma in och blomma

Det har varit soligt och blåsigt. Vinden kändes rätt kyligt, när vi stod en stund ute på gården. Man har inte ännu lärt sig att klä varmare utekläder, eller jo ibland om jag ska vara riktig ärlig.

På eftermiddagen hjälpte min assistent med att sätta en ansiktsmask åt mig, vädret lockade inte så värst mycket att vara ute. Det var en tid sen jag hade haft någon ansiktsmask, så jag kände mig nöjd att jag tog mig tid och göra det.

Mor kom efter mig, och på samma gång tog vi pelargonerna. Vi rensade bort alla torra blommor. Den stora pelargonen fick sin plats i bassängutrymmet, där finns det ganska stora fönster, och den lilla komma till köket. Ja nu får de blomma  härinne. 🙂 Ikväll läste jag om att man har lovat kallare väder och kalla nätter till nästa vecka, och jag är glad att mina pelargoner fick komma in till värmen idag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.