Ute i regnet och rusket

Ja nu kan man väl säga att hösten har kommit. Till en början var det bara mulet och blåsigt, men efter lunchen kom de första regndropparna. Jag och några andra trotsade vädret och gick på en promenad ute i regnet och rusket, det låter lite knäppt. Men samtidigt fick jag testa hur elrullstolen fungerade i regnet, allt gick nog bra fast lite våta blev vi förstås. När jag kom hem böt vi byxor och strumpor.

Vid middagen önskade jag mellan varven att handledaren skulle ha hört och förstått mitt tal bättre. Har ingenting emot att upprepa flera gånger och vill bli förstådd,  ibland började det kännas nästan hopplöst och blev missförstånd. Måste säga att idag gick det nog bättre än förra gången. I alla fall hann jag inte bli irriterad som var bra tycker jag själv, vissa gånger skulle man bara orka att lära någon ny människa. Då är det bara att bita ihop tänderna och se glad ut.

Ikväll fick jag mera äppelsaft, som min far kom med till mig. Saften är godare än tidigare, och den har bra åtgång. 🙂 Fick en personal som är van med mig, och göra mina kvällsbestyr, det var jag tacksam för.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.