Kan vara snabb också, en biokväll

Den här veckan är jag ledig från staden, och är på den dagligaverksamheten. Tog med mig målarboken för att ha något att göra. Hann vara med på den kortare promenaden som gjordes efter lunchen.

Vippari var beställd till klockan 13.00, nu skulle det inte ha gjort något om bussen hade kört mig direkt till simhallen. Men jag fick vara med ut och åka en kvart timme, så jag var där 13.15 och hade 15 minuter på mig att klä av och duscha mig, dessutom hade min fysioterapeut hunnit redan komma. Än en gång fick jag bevisat för mig själv att jag kan vara snabb också, och var kanske i bassängen klo.13.37. En sak lärde jag mig att skjutsen får nog vara 15 minuter tidigare, jag var nära på att vara smått irriterad. Hur som helst kändes vattenterapin skön också idag.

På eftermiddagen blev det lite solsken. Ikväll var jag med min väninna på bio, mor ville komma med oss flickor och se på Bridget Jone´s Baby. Ler ännu för mig själv när jag tänker på vilken kö det uppstod bakom  oss, när vi skulle betala våra biljetter. Filmen var rolig och man fick skratta massor. Trevligt att komma ut på en biokväll. Mor körde hem mig och sen fick jag hjälp av nattpersonalen.

Det har redan hunnit bli över midnatt, så jag säger kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.