Dimmig morgon och nytt säkerhetsbälte

img_20160927_094942.jpg

Det var en dimmig morgon här, en sådan utsikt hade jag från mitt fönster. Resten av dagen var det mulet, ändå var vädret ganska behaglig och skön när man var ute.

Ibland är det intressant att sitta och iaktta hurudana människor som hjälper till ens vardag, och det gjorde jag medan jag väntade på min tur vid lunchen och mellanmålet. En del människor märkte ganska snabbt mig och sade till mig: ”Hej, jag kan ta mat åt dig.”Sen kan det vara någon som kan se men kommer inte på att fråga. Tyvärr skulle man önska, att det inte skulle  finnas stora skillnader i personalen, men sorgligt nog så finns det.

Hurraa, mitt nya säkerhetsbälte till elrullstolen kom på posten, ett bilbälte som är bredare och framförallt stadigare. Min far kom hit på eftermiddagen och monterade fast den. Jag får till och med själv upp det med tummen. 🙂

På kvällen gjorde vi en härlig promenad, gick genom Aspergrens Trädgård när vi kom hem. Lyfte ner pelargonerna ner på golvet, eftersom man har lovat hård vind tills i morgon.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.