Sköna söndag

Det var ganska skönt väder, mulet men varmt och ibland kunde man se någon glimt av solen. Mor och jag promenerade med rullstolen, gick och samlade lönnblad, på skoj kallade vi oss för lönntjuvar.

img_20160925_124205.jpg

Här var en av lönntjuvarna, som fick hålla i bladen när vi kom hem. 🙂 Jag gjorde inte så mycket idag. När jag var och kollade mitt apelsinträd, så klippte vi bort lite torra kvistar. Annars verkar trädet att må bra, visserligen tappar det lite blad som hör till vid den här tiden av året. 🙂

Ikväll promenerade vi hem till mig. Härligt att komma sig lite ut. Det var lite om min sköna söndag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.