Besök hos vänner

Här har det varit mulet väder. Vi var med mor till djurgravgården och lagade ljung och ris på vår hunds grav, jag satt i bilen medan mor lagade graven. Därifrån for vi till Citymarket, och var posten finns nu. Känns lite konstigt att posten stängde kontoret i stan och flyttade till Citymarket i början av september. En fördel har det, som är  att man kommer enkelt med rullstol, jag var faktiskt och hämtade ut ett paket nu samtidigt som vi handlade mat.

På eftermiddagen blev det ett besök hos våra vänner. De bjöd på kaffe och glass. Vi funderade smått på att fara på en teaterresa i december till Stockholm. Det var trevligt att träffas igen, härligt att få klappa en hund. 🙂

Skönt att få slappa och se på film. Sen kom min bror och hans flicka och hälsade på. Vi satt och pratade en stund. Redan på dagen märkte jag att mobilen hade inget nätverk, läste för en stund sedan på nätet att Sonera hade haft störningar. Men nu fungerar nätverket igen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.