Man hinner nog, en ny akvariepump

jag kan inte påstå att jag skulle vara bortskämd med, att man skulle ha extra tid här på boendet. En del av personalen tycker att det är redan mycket att laga mat, kvällsmål och allas kvällsbestyr, och sen om man skulle vara tvungen att hitta på något utöver det. Ja, det skulle vara förfärligt, bäst att vara hemma och inne.

Vi hade två handledare ikväll, som tyckte att vi kunde gå till stan efter middagen. Skönt att få komma ut i det soliga vädret, samtidigt fick jag prova hur det var att köra min nya elrullstol i stan. Det gick riktigt bra, vi gick till Halpa-Halli och där hittade jag ett par byxor åt mig. 🙂  Sen gick vi på café, själv drack jag en sprite och åt wienerbröd. Trevligt att kunna göra något annat än att sitta hemma.

På vägen hem testade jag elrullstolens lampor, jodå de lyste fint. Efter kvällsmålet kom djuraffärens försäljaren till mig och installerade den nya akvariepumpen. Helt klart blev det en annan fart på vattnet, det kunde man se genast. Vid halv niotiden kom jag mig i duschen, dessutom skulle jag tvätta mitt hår, men allt gick på 10 minuter och jag blev ren. 🙂 Så man hinner nog. 🙂

Kram och god natt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.