Trevligt med en pratstund

När jag kom hem med Vipbussen, körde jag in på den dagligaverksamheten. Jag åt mellanmålet där, drack kaffe och åt en riskaka. Sen blev jag och mina grannar och se på en filmsnutt om funktionshindrade som var på ett militärläger, själv tyckte jag att det var ganska intressant att titta på.

Det kom en ny personal som hjälpte mig med middagen. Gick ganska bra även om jag fick lite upprepa något ord här och där, eller sen visade jag det  som jag menade. Visst fick jag lite anstränga mig, för att få fram ett så tydligt tal som möjligt.

Sen gick jag och satte mig i min elrullstol, och väntade på min svägerska som kom hushålls-och wcpapper åt mig. Min brors pojkes fotbollslag sålde papper, så då köpte jag, och papper behövs ju alltid. Vi satte det i förrådet, sen gick vi in till mig och hade en trevlig pratstund. Efter en stund kom mor och far med lite saker. Jag fick veta att försäljaren från Petpoint kommer i morgon och installerar en ny pump i akvariet. Ja det var en bra kväll. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.