Roligt att träffas

På eftermiddagen fick jag besök av min väninna och hennes barn. Det var ett tag sen vi hade träffats. Alltid roligt att se barnen. Vi drack kaffe och saft med bulla, pratade lite om allt möjligt. Plötsligt blev det tal om ett biobesök, det är en film som både min väninna och jag skulle vilja se. Får se om vi hittar någon kväll som passar oss båda, det skulle vara kul att göra något bara vi två.

Vi gick lite ut på gården hår utanför boendet, så att barnen fick springa och leka av sig. Det blev mest att vi följde med vad barnen gjorde, det var såhär den här gången, en annan gång blir det vår tur för oss vuxna. 🙂 Själv tycker jag att det är bara roligt att träffas, tar stunderna som de kommer. 🙂

Jag hade just ätit, när en vän kom med färdig rensad och lagad abborre. Fisken sparar  jag tills i morgon. Ikväll ville jag vara för mig själv i min lägenhet, en av de nyare I personalen blev här i huset medan den andra handledaren gick ut på någon fritidsintresse. Tänkte för mig själv att om någon som är ny och vill lära känna mig, så är det bara att komma. Varför borde det alltid jag som tar det första steget?  Och slutsatsen blev att jag såg bara skymten av människan då jag öppnade dörren till korridoren, väntade på att få hjälp av den andra handledaren. Kanske jag  har fel, när jag väntar att någon skulle  kunna komma fram till mig??? Ja, jag vet inte om det är rätt eller fel med det hur jag tänker.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.