En bra måndag

I morse var det dimmigt här hos oss, under dagen lättade dimman och solen kom fram mellan molnen. Jag hade en ny personal hos mig och jag nämnde något om bloggen, märkte att hon blev smått förvånad över att jag klarade av att skriva. Då log jag bara. 🙂 Nu är det förkylningstider och handledaren som skulle komma med till simningen var borta, men det gick att ordna en annan människa från personalen som kom och hjälpte mig.

En bra måndag var det på jobbet, jag hann bra med att laga två dagars arbete, även om dagen var lite kortare. Nu idag var det förvånande mycket med skolelever i simhallen, vanligtvis brukar det lugna ner sig en stund efter att vi har börjat på med vattenterapin men inte nu. För en stund blev det lite lugnare. Ibland ville man inte höra varandras tal, ja simningen gick bra ändå.

För någon tid sedan deltog jag i en tävling där vinsten var en mobiltelefon. Så råkade jag svara på frågor till en annan  tävling om Vitalas naturprodukter som dessutom påstods vara gratis. Nå idag kom det ett paket med tabletter man blir brun av och en räkning fanns med också, då fattade jag galoppet att det kommer att komma flera liknande paket. För att avbryta den onda cirkeln så mailade jag först till en fel adress men sen till den rätta, att jag ville avbryta beställningen. Det kändes helt knäppt när jag märkte att mailet for fel, men så kan det gå ibland.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.