Jag kan vara känslig

Jag tycker inte om någon främmande människa kommer och rör vid mig eller klappar på axeln. Det är något som får mig att rycka till, och tycker att  man kommer för nära mig och min kropp. Annat är det om min personal och mina vänner kommer och röra eller kramas, det tycker jag om, dessutom behöver jag deras hjälp. Ifall det är någon som jag inte känner, då kan jag vara känslig. Det är väl någon skyddsmekanism jag har inom mig. I morse var det en äldre kvinna i Vippari som ville börja klappa mig. Jag kan inte säga varför, men jag är bara sådan.

Arbetsdagen var ganska lugn, det var bara lite jobb. Underhöll mig själv med något annat, på det viset fick jag dagen att gå. Fysioterapi gick bra. Tränade lite balansen och gången med olika steg.

Mor kom till mig och se vad som vi ska ha med oss i morgon, vi ska ta tåget till Helsingfors på eftermiddagen. Jag har en Folkhälsanträff på lördag med de som har varit på rehabiliterings avdelningen som barn. Riktigt roligt ska det bli, och jag ser framemot . 🙂 Sen tog mor mitt apelsin träd hem till  dem där den får vara över vintern. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.