Vad hittade jag i ryggsäcken? Akvariestädning

Efter lunchen på jobbet när hemvårds personalen skulle lägga min lunch i ryggsäcken på elrullstolen, så vad hittade vi där? Jo sallad och lingonsylt från igår, när jag tog även måndagens mat med mig igår. Jag blev smått förargad på personalen som inte hade sett ordentligt efter vad som fanns i ryggsäcken, maten togs bort men inte salladen och lingonsylten. Hade inget annat val än att kasta bort det.

På eftermiddagen kom min assistent hit till mig efter en paus, det var roligt att ses igen. 🙂 Vi gjorde lite grundligare akvariestädning, som verkligen behövdes. Oj vad mycket smuts det kom i dammsugaren. Vi tvättade alla filter så de blev rena och fina från all smuts. Till sist sattes rengörande medlet som gör vattnet till en början lite grumligt, men sen blir det klart igen. Lite tråkigt att städa akvariet på en solig dag, men det var nödvändigt.

just när jag hade fått maten på tallriken framför mig, knackade det på dörren och det var en vän som kom på besök. Vi pratade medan jag åt. Trevligt att träffas även om jag satt och åt. Ibland blir det lite mer än vad man har räknat med, men vad gör det. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.