Simningen var givande, svårt att komma ihåg alla

Idag kändes det att jag kunde slappna av bättre i vattnet. Hann till och gå i bastu före vattenterapin. Nu hade jag blivit lite van med hela vattenterapi, och fysioterapeuten visste lite mer vad jag kunde göra i bassängen. Jag gick fram- och bakåt, sidsteg till sidan. Olika rotationer gick bra att göra, träna med bålen kändes lättare än på land. Armarna och händerna slappnade av ganska bra, själv tyckte jag att simningen var givande.

Jag måste erkänna att träffar jag någon människa, som har varit några gånger hos mig och hjälpt mig, då kan jag vara ganska försiktig med att börja prata. Det har varit så många som har hjälpt mig under årens lopp, då är det svårt att komma ihåg alla. En del blir man mer bekant med än andra. Senast idag hände det i tvättrummet vid simhallen, jag är bara en som är lite på min vakt i sådana situationer. Det kom fram att personen följer min blogg, och då blev jag glad för.

Bland de som jag känner är jag pratsam och skojig. Jag är en bra lyssnare och stöd för mina vänner. För en del vänner kan jag berätta mer öppet om mig själv, än för andra. Sådan är jag. 🙂

Kram och god natt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.