Ser man på!

I morse höll jag på att gå och sätta mig vid bordet för att ringa efter hjälp åt grannen, när nattpersonalen som hade väl hört ljud från min lägenhet och öppnade min dörr. Då bad jag henne att gå och hjälpa min granne, klockan var ungefär kvart före sju. Jag blev uppe, hade redan hunnit bli pigg och satte mig vid bordet. Det var bara sex grader när jag steg upp, men blommorna var täckta så det var ingen fara med dom.

På jobbet fick jag se en positiv förändring. Chefen hade skickat ett mail, där han ville att det skulle ordnas en friluftsdag för oss på parkeringsövervakningen. Sen var det att jag fick fundera ut någon plats som jag har enkelt att komma till, och att chefen ville lära känna mig och de andra. Ser man på! 🙂 Livet är full av överraskningar, 🙂 av både glada och mindre roliga.

Dagen har varit solig och vacker. Ikväll var jag på promenad med en ny personal, en ung tjej som kanske inte riktigt hade tålamod att vänta på mig. Jag kan tappa greppet om joysticken medan jag kör elrullstolen och så tar det lite innan jag hittar greppet igen. Personalen sade till mig: ”Kom nu, så behöver vi andra inte vänta” Nåja, jag försökte köra med ett ostadigt grepp som var en bit från bra. Jag tycker inte om att någon okänd människa säger, att jag ska skynda på även om tiden finns. 🙁 Det känns inte bra för mig.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.