Glad över att extra tiden fanns

Nu har jag i några dagar sett hur grumligt vattnet i akvariet har blivit, efter att man har matat fiskarna. Inte alls njutbart att titta på ett sådant akvarium. Vid frukostbordet sade jag åt personalen, ifall det skulle finnas lite extra tid, så ville jag ta och damsuga akvariet. Efter lunchen fanns det tid och personalen hjälpte mig att städa  lite akvariet. Det var ganska mycket smuts på bottnet, så det var nog bra att ta  bort. När allt var klart sattes rengörande medlet och det började se bättre ut. Jag var glad över att extra tiden fanns. 🙂

Tänk att det idag är 15 år sedan terrordåden i USA, då var jag med mina föräldrar på en bussresa Prag, Wien och Budapest. Just den här dagen var vi i Wien ute på stan då budskapet kom att ett flygplan hade flygit in i World Trade Centers torn, till en början fattade man inte att det var sant. Sen på hotellrummet såg vi i tv:n när det andra planet flög in i tornet, det var helt ofattbart och det tog nog en stund innan man förstod vad som hade hänt. Och jag kommer så bra ihåg den dagen, något man aldrig glömmer.

Solen tittade lite fram på eftermiddagen och då blev det upp till 19 grader. Sen på fotbollsmatchen kom det häftiga regnskurar. JARO vann med 3 – 0 mot Valkeakoskis HAKA. Roligt när JARO spelar så bra. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.