Ute och körde

Det känns bättre nu, jag slösar inte mina tankar på denna orättvisa händelsen som hände här i veckan. I livet finns det många andra saker som är viktiga och man ska ta vara på, och visst måste jag kämpa för mina rättigheter. Ibland är det skönt att bara få vara jag, fara ut med goda vänner och sätta rullstolen i bilen.

Vi var ute och körde till Monäs där mina vänner har sin villa. Trevligt att komma dit och titta, jag hade nog varit där några gånger tidigare men det är flera år sedan. Det var mulet och dimmigt men varmt. Vi drack kaffe och åt bulla inne i villan.

Avslutade den härliga dagen med pizza på Mr Banks, lika god som alltid. Orkade inte äta hela pizzan, så jag tog hem den och får bli till lunch i morgon. 🙂 Vet inte vart tiden gick  och trevligt hade jag. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.