Lättnadens dag

Det var förvånande att här var mycket personal på morgonen, skönt att komna undan stress, nåja, det var några studerande med också. Roligt att med en del personal kan man skoja och skratta, dessutom var det fredag. 🙂 Sen fick jag veta att personalen härifrån boendet kommer med till vattenterapin på måndag. 🙂

När jag kom till jobbet pratade jag med min arbetsplatshandledare igenom saken kring friluftsdagen en gång till, så att det inte skulle bli några oklarheter. Det var en mycket bra diskussion, och vi kom fram till att tiden blev för knappt eftersom informationen kom försent. Sen är jag SJÄLV medveten om hur jag ska ordna den praktiska biten, och göra det möjligt för mig att kunna följa med. Ja det var en lättnads dag, det kändes riktigt skönt att jag blev förstådd. Blev lite sen från jobbet på grund av diskussionen som var behövlig.

Känner mig mycket lugnare nu, hoppas att ni läsare inte tycker att jag överreagerar eller är för känslig. Främst retar jag upp mig på människors uppförande.

img_20160909_164747.jpg

På eftermiddagen när jag var hemma, fick jag se en liten slamkrypar yngel i akvariet och en stund senare såg jag en till 🙂 Beklagar för att det blev en dålig bild,och yngel är så små men vågar komma upp mot glaset. 🙂

Det känns skönt med helg. 🙂 Ni ska ha det så bra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.