Roligt att vara som sällskap

Hua då vilken kall natt det var här hos oss, bara 4,4 grader i morse när jag steg upp. Var glad över att jag hade täckt pelargonerna med fiberduk, kanske blommorna skulle ha kunnat klarat sig utan den men jag ville vara på den säkra sidan.

På dagen blev det upp till 15 grader, lite mulet var det. Jag hade en bra dag utan större problem, börjar bli ”du” med elrullstolen vilket har gjort mig glad och känner samtidigt en lättnad. Ja, jag vet att nu kan det vara någon som tycker, att jag skriver/bloggar lite väl mycket om min nya elrullstol. Orsaken till för att jag gör det, är för att jag vill visa hur det är för mig och vänja vid ett nytt hjälpmedel.

Nu ikväll var jag till Bjärgas och höll sällskap åt en vän, som hade hand om kaffeserveringen på talkokvällen. Roligt att vara som sällskap i köket, vi hade det trevligt tillsammans. 🙂 Några var med från örtagården, efter den här kvällen slutar vi för en stund med örtagården.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.