Plaskade i vattnet

I morse packade jag mina sim saker med mig, och for till jobbet. Det gick rätt hyfsat när jag körde med elrullstolen in -i och ut från bilen, bara jag inte hinner bli för nervös för att backa ut så blir det nästan till ingenting. Nå, det går sakta men säkert att bli van med den nya Permobilen. Arbetsdagen var ganska lugn, slutade redan kvart före ett när jag skulle fara på vattenterapi och plaska i vattnet.

Blev nästan lite frustrerad på mig själv, när backandet ut från Vipbussen vid Simhallen tänkte inte bli såsom jag ville, bad  till och med hjälp av chauffören så att jag skulle komma ut. Sen blev jag på bättre humör när vi gick med personalen in i omklädningsrummet, klädde av och gjorde mig klar för simningen. Jag duschades i en duschstol, i tvättrummet fanns en bänk, men   mina ögon sa att den var för hög och jag ville inte ta några risker för att jag skulle ramla.

Duschstolen rullades ut till terapibassängen, så gick jag med fysioterapeuten ner i vattnet, blev kallare när vi gick nerför rampen, det var ändå varmare än den andra bassängen. Det var ju första gången som min fysioterapeut och jag simmade tillsammans, vi provade oss fram vad som gick att göra. Jag hade ett simbälte på mig, ibland en styroxkorv under armarna. Flöt, gick och sparkade i vattnet. Mina armar slappnade av till sist. Benen kändes tunga när vi kom upp ur vattnet men terapin kändes skönt.

Nöjd och glad kom jag hem, elrullstolen fungerade som jag ville. Mor kom till mig med äppelsaft lagad av egna äpplen.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.