Morgonspa och kaffe

Det blev morgonspa efter frukosten. Mor färgade mitt hår, nu var det märket Loreal som var ett obekant märke för mig eller oss. Medan hårfärgen var i håret åt vi smörgåsar med (apelsin marmelad som jag hade tagit hem för att mor och far fick smaka) och kaffe. Marmeladen var omtyckt. 🙂 Sen klippte vi mina naglar. Färgen hade jag i 30 minuter, nyansen var kanske lite annorlunda än tidigare men fin. 🙂 I solen klippte mor lite min pannlugg.

img_20160904_143720.jpg

Såhär blev mitt hår. 🙂 Här är jag på min brors villa, vi for dit på kaffe. Det blåste lite men i lä var det en behaglig värme. Utflykten var riktig trevlig. 🙂

Har fått något problem på mobilen, för att e-posten inte synkroniseras automatiskt längre. Nu måste jag gå via inställningarna och synkronisera, för att få mina e-mail. Vet inte hur det plötsligt slutade att fungera.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.