Kan inte lägga fingret på

Här var det lite regnig och mulen morgon, under dagens lopp kom solen fram. Jag hade en bättre morgon, och en personal som man kan skratta och skoja med, men när behövs kan man vara allvarig också. Kul att börja en fredag med att ha lite lättare stämning, annars blir livet för jobbigt.

På jobbet var det lugnt. Jag var väl alldeles för snabb att laga mina arbetsuppgifter, frågan var om två lappar men det var ändå något.

Vid eftermiddagskaffet fick jag prata ut mina tankar, och berättade om det som hände mig igår morse. Och att jag kände mig undervärderad på något sätt. Personalen som var hos mig, sade att hon hade lagt märke till att stämningen har förändrats bara på några dagar, stämningen verkar vara en aning spändare bland personalen. Jag sade att ibland börjar man och fundera, ifall det är något man själv har gjort. Eller om ens huvud är riktigt klar.Kan inte sätta fingret på vad det beror på. Det pratades också om respekten i någons eget hem. Kändes riktigt skönt att få prata med någon som förstår vad man menar.

Ikväll var jag med mor och far till min bror, firade två födelsedagsbarn som har fyllt år nu i augusti  Det var trevligt att ha familjen samlad igen efter sommaren. Sen kom vi hem och badade bastu. Jag njuter av att helgen är här och samlar krafter. 🙂

Kram och god natt. 🙂 (Nu har det blivit lördag. 🙂 )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.