Små ”grodor” ur människors munnar

Ibland blir man bara förvånad över hurudana små ”grodor” det kommer ur människors munnar, säkert tänker de inte förrän de säger. Mer förbryllad blev jag när det var en av personalen som vid det här laget borde känna mig och veta hur jag fungerar. Jag klarar av att gå själv på wc, men ifall någon finns i närheten tar jag gärna emot hjälp, och på morgnarna går det lite trögt innan kroppen har vaknat.

I morse stod jag vid wc byttan, okej jag hade kunnat dra ner själv byxorna, men personalen var bakom skjutdörren, hon kom till dörren och frågade: ”Hur gör du på dagarna når du går på toaletten? Och nu behöver du hjälp?” ”Ja, men det går fortare om du hjälper mig.” Svarade jag. Sen fortsatte vi med att klä min överkropp, märkte bara att stjärten inte hade blivit duschad, och det vill jag göra oavsett om jag har gjort det större behovet eller inte. Då fick jag höra: ”Du sade att ingenting kom, och jag tänkte att det ej behövs någon tvätt.” ”Ja, men jag vill i alla fall att stjärten skall bli duschad.” Till sist fick jag min stjärttvätt. Jag var väl inte populär för handledaren som var hos mig, det struntar jag. Blir bara irriterad då människorna tror sig veta hur jag vill ha det.

Annars var dagen bra, morgonens kommentarer följde inte med till jobbet och förstörde min dag. Min lunch var från Auto Grillen när Korv Görans var stängt av någon orsak, så det blev kebab med franskt potatis. 🙂 På eftermiddagen hade jag fysioterapi som gick riktigt bra.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.